Search Site
WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk
  • Gratisverzending > € 50,-
   daaronder slechts € 5,95
  • Vóór 15.00 uur besteld
   = morgen in huis * 
  • Achteraf betalen
   Kopen zonder risico
  • Retour aanmelden binnen 14 dagen na ontvangst  *
  • Geen e-mail?. Check de SPAM-filter.

Thieye

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

ThiEYE is gespecialiseerd in een geïntegreerd buitencameraschema, waarbij de nadruk ligt op de ontwikkeling, het ontwerp, de productie en de verkoop van actiecamera's. Technologie- en marktvraaggericht, is ThiEYE ook toegewijd om klanten te voorzien van modieuze, draagbare, gemakkelijk te gebruiken, hoge kwaliteit buitencamera's met de beste gebruikerservaring door zich te houden aan het marketingprincipe van onafhankelijke innovatie, zowel soft- als hardware ontwikkelend, wereldwijd opererend in combinatie met ons bekwame technische ondersteuningsteam.


Gelegen in China's Science and Technology Center Shenzhen, ThiEYE, een high-tech onderneming die zich bezighoudt met de ontwikkeling van outdoor camera's, is gewijd aan het aanbieden van ongekende gebruikerservaring wereldwijd. En na vele jaren van zelfonafhankelijke ontwikkeling en tijdloze inspanningen, wordt ThiEYE toonaangevend in beeldfusie, beeldverwerking, ergonomie, vakmanschap en vele andere uitstekende technologieën in deze industrie, waardoor de mogelijkheden van beelden verder worden uitgebreid en wereldwijd aan uiteenlopende eisen wordt voldaan met een breed scala aan goede producten, technologie en service. Nu hebben we een complete productielijn met onder andere Action Camera's, 360° VR Camera's, professionele camera's in sommige vakgebieden en andere passende accessoires.


Met een globalisering strategische constructie, worden onze producten geëxporteerd naar Europa, Amerika, Zuidoost-Azië en het Midden-Oosten. Bovendien, omwille van de strategische en bevredigende producten en service, vestigen wij onze eigen productiebasis, verkoop en service verkooppunten om ThiEYE cultuur en waarde aan de wereld uit te zenden op basis van de analyse van de industriële situatie, de cultuur van de klanten en de levensstijl. Daarnaast nemen we elk jaar actief deel aan CES, CeBIT, Computex, IFA, Gitex en andere internationale elektronicabeurzen of lokale beurzen, geïnternationaliseerd en geglobaliseerd, wat leidt tot een nieuw tijdperk en tot een topmerk van wereldwijde buitencamera's.


ThiEYE, The EYE is voor verschillende perspectieven wat The I is voor het eerstepersoons perspectief, namelijk het gebruikersperspectief.


We houden nooit op met innoveren of onze trouwe klanten een unieke perspectiefervaring te bieden in de buitencamera-industrie vanuit hun gezichtspunt.


Het merkconcept van ThiEYE is: Een andere kijk, nieuwe stijl!

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)