Search Site
WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk
  • Gratisverzending > € 50,-
   daaronder slechts € 5,95
  • Vóór 15.00 uur besteld
   = morgen in huis * 
  • Achteraf betalen
   Kopen zonder risico
  • Retour aanmelden binnen 14 dagen na ontvangst  *
  • Geen e-mail?. Check de SPAM-filter.

Pagina:
 1. 2
 2. 3
 3. 4
 4. 5
 5. 6
 •  

  Vóór 15:00 besteld, morgen in huis * Afwijkende levertijden  

  Snelle verzending - Eenvoudig retourneren

Pagina:
 1. 2
 2. 3
 3. 4
 4. 5
 5. 6

Telescoop kopen?  

Bent U van plan om een telescoop aan te schaffen? Bekijk het aanbod van VerrekijkerGigant eens. Binnen de kortste keren dwaalt u door het heelal met uw eigen sterrenkijkers.

Spiegeltelescoop of lenzentelescoop: gaat u voor lens of spiegel?

Door te kiezen uit ons assortiment aan spiegeltelescopen geniet u straks van een grote golflengte bij het bekijken van de sterren. Een spiegel geeft vaak een scherp effect, terwijl deze optie voordeliger is dan een lenzentelescoop. Maar ook een lens telescoop heeft z'n eigen pluspunten: deze sterrenkijker biedt vaak een hoger contrast en daardoor een helderder zicht.

Uw eigen model kiezen: beginner of professional?

Het aanschaffen van een kijker die bij uw wensen past is niet eenvoudig. Het kan helpen om te inventariseren hoe vergevorderd u bent in uw hobby. Beschouwt u uzelf nog als beginner of bent u al een gevorderde of zelfs professional? Een model van het type Maksutov is bijvoorbeeld bij uitstek geschikt voor een ervaren astronoom, terwijl de andere kijkers ook zeer geschikt zijn voor startende sterrenfanaten.

Krachtige sterrenkijkers voor uw hobby

Het zoeken naar hemellichamen en het bekijken ervan is een bijzondere hobby. Als u het heelal door de lens van uw telescoop bekijkt, ontdekt u altijd weer iets nieuws. Het hebben van een goede kwaliteit kijker die ervoor zorgt dat u niets mist, is dan een voorwaarde. VerrekijkerGigant verkoopt de beste merken: denk aan Konus en Byomic. De scherpte, helderheid en de kwaliteit van het beeld zullen u niet teleurstellen!

Is een telescoop kopen uw plan? Het assortiment van VerrekijkerGigant heeft zeker een kijker voor uw hobby in de aanbieding.