Search Site
WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk
  • Gratisverzending > € 50,-
   daaronder slechts € 5,95
  • Vóór 15.00 uur besteld
   = morgen in huis * 
  • Achteraf betalen
   Kopen zonder risico
  • Retour aanmelden binnen 14 dagen na ontvangst  *
  • Geen e-mail?. Check de SPAM-filter.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Richtkijkers 

Wilt U een richtkijker kopen, dan bent U hier op de juiste plek. VerrekijkerGigant biedt een breed assortiment richtkijkers van onder andere de topmerken Kunus en Vortex. U kunt kiezen uit een richtkijker met of zonder red dot functionaliteit. Daarnaast verschillen de richtkijkers op basis van vergrotingsfactor, objectiefdiameter en eigenschappen zoals waterdichtheid en schokbestendigheid.

Met of zonder Red Dot

Afhankelijk van het doeleinde, kunt u gaan voor een eenvoudige dradenkruisrichtkijker of de zogenaamde red dot richtkijkers. Deze laatste categorie heeft een ingebouwde verlichte dot op het middelpunt van het dradenkruis. De red dot richtkijkers zijn speciaal ontworpen om het doel nog gemakkelijker te vinden. De red dot is op verschillende lichtsterktes instelbaar. Zo kunt u de richtkijker aanpassen aan diverse omstandigheden.

Wilt U graag advies voor de meest optimale richtkijker voor U? Het vakkundige team van VerrekijkerGigant helpt U graag. Neem gerust contact met ons op voor aanvullende informatie.