Search Site
WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk
  • Gratisverzending > € 50,-
   daaronder slechts € 5,95
  • Vóór 15.00 uur besteld
   = morgen in huis * 
  • Achteraf betalen
   Kopen zonder risico
  • Retour aanmelden binnen 14 dagen na ontvangst  *
  • Geen e-mail?. Check de SPAM-filter.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Nachtkijkers 

Gaat U jagen, 's nachts fotograferen of bent u benieuwd naar wat er zich in het donker afspeelt? Koop een nachtkijker bij VerrekijkerGigant en bekijk de omgeving eens met andere ogen!

Wat is een nachtkijker?

Met een nachtkijker haalt U alles dat ver weg is dichtbij. Ideaal, bijvoorbeeld in de natuur, in de scheepvaart of gewoon om uw omgeving beter te kunnen bekijken. Een nachtkijker zorgt er eveneens voor dat uw omgeving scherper wordt, ook de verder weg gelegen delen. Daarnaast kunt u hiermee in het donker kijken. Dit is een bijzondere ervaring. Door gebruik te maken van geavanceerde technieken is zien in het donker gemakkelijk te realiseren.

Hoe werkt een dergelijke verrekijker?

Een mens kan 's nachts niet zien. Met een kijker die geschikt is voor het donker, kan dat wel. Dat komt doordat de uittreepupil ervan extra groot is. Daardoor kunnen menselijke ogen, die 's nachts ook grotere pupillen hebben, beter zien. Tegenwoordig maken kijkers voor het donker ook gebruik van infraroodstralen en speciale apparatuur om nachtzicht te realiseren. Daarmee wordt het zicht nog gedetailleerder en veel scherper.

Toepassingen van nachtkijkers

Nachtkijkers zijn geschikt voor het beveiligen of bewaken van een gebied (bijvoorbeeld uw terrein, huis of bedrijfspand). Ook is een kijker voor in het donker een handige tool bij het jagen, zo mist U niets, ook niet als het donker is. Tot slot kan zien in het donker bijzondere mogelijkheden bieden voor bijvoorbeeld natuurfotografie of nachtwandelingen. 

Merken en nachtkijkers

Kijkers voor in het donker zijn steeds geavanceerder geworden. U kunt nu niet alleen meer kijken, maar ook filmen in het donker. Ook zijn veel apparaten geschikt gemaakt voor outdoor. Ze zijn water- en vuilafstotend. Bekende merken die u vindt bij Verrekijkergigant zijn bijvoorbeeld: ATN, Luna Optics en Yukon. De slimste technieken en het helderste zicht verenigen zich in deze kijkers!

Wilt U uw omgeving 's nachts beter zien of in de gaten houden? Plaats uw bestelling dan bij VerrekijkerGigant!