Search Site
WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk
  • Gratisverzending > € 50,-
   daaronder slechts € 5,95
  • Vóór 15.00 uur besteld
   = morgen in huis * 
  • Achteraf betalen
   Kopen zonder risico
  • Retour aanmelden binnen 14 dagen na ontvangst  *
  • Geen e-mail?. Check de SPAM-filter.

Kowa

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Kowa

Kowa is duidelijk een Japans merk; sterk, compact en lichtgewicht. Van een Japans merk kan men op aan, de apparatuur draagt allemaal het ontwerp van de meest recente ontwikkelingen. De kijkers zijn voorzien van technische hoogstandjes en voldoen aan de allerhoogste kwaliteitseisen. Verder staat Kowa voor gebruikersvriendelijk, dat alles bij elkaar een perfect product vormt.

Ook niet geheel onbelangrijk zijn de praktische draagtassen, adapters en oculairen die bij de meeste spotting scopes meegeleverd worden. De ware liefhebber van dit Japanse merk stapt niet zomaar over naar een ander merk verrekijker.

KOWA: Een begrip in de optiekwereld!

Het Japanse Kowa is al jaren een begrip in de optiekwereld. Het merk produceert verrekijkers en spotting scopes van de allerhoogste kwaliteitsklassen. Kowa kan zich meten met de beste merken in de markt en wordt regelmatig zeer goed getest in diverse vakbladen.

Helder en lichtsterk

De scopes en kijkers van Kowa zijn ideaal voor de meest veeleisende gebruikers. De lichtsterkte, detailweergave bouwkwaliteit en helderheid zijn zeer goed. Daarnaast zijn er diverse accessoires beschikbaar, zoals stay-on tassen, camera adapters en oculairen.