Search Site
WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk
  • Gratisverzending > € 50,-
   daaronder slechts € 5,95
  • Vóór 15.00 uur besteld
   = morgen in huis * 
  • Achteraf betalen
   Kopen zonder risico
  • Retour aanmelden binnen 14 dagen na ontvangst  *
  • Geen e-mail?. Check de SPAM-filter.
Pagina:
 1. 2
 2. 3
 3. 4
 4. 5
 5. 6

Verrekijkers voor vissers

dinsdag 7 augustus 2018 11:02:31 Europe/Paris

Bent u regelmatig aan de waterkant te vinden en wilt u uw vistripjes nog succesvoller maken? Dan heeft u een goede verrekijker voor vissers nodig. Op deze pagina leest u waarom een verrekijker handig is bij het vissen en waar u op moet letten als u een verrekijker aan wil schaffen voor uw vistripjes.

Lees meer
Geplaatst in Verrekijker door Klaas Oostendorp

Belangrijk bij verrekijkers!

zaterdag 14 april 2018 08:37:44 Europe/Paris

Wil je een verrekijker gaan kopen? Dan is het goed om aan meerdere zaken aandacht te schenken. Het is goed om natuurlijk te weten welke zaken van belang zijn. We bespreken in dit artikel graag alle belangrijke getallen en cijfers met je. Je weet dan precies waar men het over heeft. Je bent na dit artikel al bijna een verrekijker expert! Gewoon even goed lezen dus wanneer je een nieuwe verrekijker wilt gaan kopen.

Lees meer
Geplaatst in Verrekijker door Klaas Oostendorp

Welke verrekijker voor vogels kijken?

zondag 21 januari 2018 01:33:00 Europe/Paris

Hoe vogels spotten?Vogels spotten is voor velen al jaren een geliefde hobby. Wilt u de prachtige vogels ook graag in hun natuurlijke omgeving bekijken? Dan is een geschikte verrekijker een onmisbaar attribuut. Verrekijkers zijn er in allerlei formaten en prijsklassen. Welke verrekijker is het meest geschikt voor vogels spotten? Hieronder zetten we een aantal aspecten op een rij en worden enkele modellen ter voorbeeld vermeld.

Lees meer
Geplaatst in Verrekijker door Admin Admin

Welke telescoop voor kinderen kopen

maandag 11 januari 2016 23:22:49 Europe/Paris

Een telescoop geeft een blik op andere werelden en als je geluk hebt kun je zelfs het maanmannetje zien zwaaien. Met behulp van een telescoop breng je de maan, sterren en planeten dichtbij. Een boeiende ervaring voor kinderen van alle leeftijden. 

Lees meer
Geplaatst in Telescopen door Admin Admin

Zo kiest u de juiste verrekijker

zaterdag 21 maart 2015 23:48:00 Europe/Paris

Welke verrekijker koop ik?

U wilt graag een verrekijker aanschaffen, maar wat is een goede verrekijker? Welke verrekijker kopen voor uw beoogde doeleinde? Hieronder volgt uitleg over de werking van de kijker, de diverse soorten en verduidelijking van de belangrijkste begrippen en technische termen om u te helpen de juiste verrekijker te kiezen.

Lees meer
Geplaatst in Verrekijker door Admin Admin

Hoe kiest u een spotting scope ?

zaterdag 21 maart 2015 07:00:00 Europe/Paris

Een spotting scope is een draagbare telescoop die is ontworpen voor het observeren van de natuur. Het is een opmerkelijk instrument dat geliefd is bij vele vogelspotters, jagers, schutters en natuurobserveerders. Met een scope kunt u over grote afstanden kijken en details waarnemen die bijna niet te zien zijn met een verrekijker. In dit artikel vindt u de belangrijke kenmerken waarop u op moet letten bij het kopen van een spotting scope.

Lees meer
Geplaatst in Verrekijker door Admin Admin

Beste Verrekijker jacht / wild observatie ?

zondag 29 juni 2014 23:47:00 Europe/Paris

verrekijkers jachtElk soort van jagen vereist het gebruik van een goede verrekijker. Sommige zouden zelfs beweren dat ze net zo essentieel zijn als een jagers geweer. Jagers hebben verrekijkers nodig om de omgeving te observeren en dichter bij potentiële doelwitten te komen. Een rol hierbij speelt bijvoorbeeld het determineren van soort, hun sekse, het beoordelen van het bereik of simpelweg een beter zicht krijgen op het doelwit.

Lees meer
Geplaatst in Verrekijker door Admin Admin

Welk doeleinde, welke verrekijker?

zondag 29 juni 2014 01:59:00 Europe/Paris

Er worden tegenwoordig zoveel soorten verrekijkers aangeboden, dat het moeilijk is om tot een uiteindelijke keuze te komen. Heeft u een verrekijker nodig voor vogels spotten of bij het bezoeken van een concert? Dit vereist totaal andere kwaliteiten van de kijker. Hieronder vindt u advies per doeleinde. 

Lees meer
Geplaatst in Verrekijker door Admin Admin

Richtkijker Koop Advies

zaterdag 28 juni 2014 02:27:00 Europe/Paris

richtkijker koop tipsDe richtkijker is, zoals de benaming al aangeeft, een kijker die u helpt met het richten op een object. Het is bij het beoefenen van de jacht- of schietsport een onmisbaar attribuut. Een richtkijker kopen is niet eenvoudig als u geen kennis heeft van het bijbehorende jargon. Lees hier meer over de soorten richtkijkers. Ook worden de meest gebruikte termen kort toegelicht.

Lees meer
Geplaatst in Richtkijker door Admin Admin

Welke telescoop aanschaffen?

donderdag 26 juni 2014 12:13:55 Europe/Paris

Tegenwoordig is het bekijken van de sterrenhemel niet langer een exclusieve activiteit voor organisaties als NASA. Particulieren raken ook meer en meer geïnteresseerd in wat het universum te bieden heeft en willen een telescoop kopen. Er zijn allerlei modellen in uiteenlopende prijsklassen op de markt. Hieronder volgt een korte uitleg over de soorten telescopen, ook wel bekend als sterrenkijkers, en een toelichting op een aantal veelgebruikte termen. 

Lees meer
Geplaatst in Telescopen door Admin Admin
Pagina:
 1. 2
 2. 3
 3. 4
 4. 5
 5. 6