Over Vortex

Het team van Vortex heeft jarenlange ervaring in de optiek; maar liefst sinds 1986. Het is een echt familiebedrijf en dat ziet u niet veel meer in deze branche. De producten van Vortex zijn stuk voor stuk van hoogwaardige kwaliteit. Alle producten worden namelijk op basis van strenge specificaties gemaakt. Aan de hand hiervan vindt ook inspectie plaats, zodat goede kwaliteit altijd gewaarborgd is. Ook biedt Vortex uitstekende service die centraal wordt geregeld vanuit een modern pand in Middleton (USA).

Het assortiment

In het assortiment van Vortex zitten veel verschillende producten. Zo kunt u onder andere kiezen voor verrekijkers, richtkijkers en spotting scopes. Ook van de verschillende producten heeft Vortex verschillende soorten en maten, zodat er voor iedereen wat tussen zit. Zo kunt u bij Vortex bijvoorbeeld kiezen voor een dakkant-verrekijker, maar ook voor een porro-verrekijker. Alle producten zijn uitsluitend gemaakt van de beste materialen en coatings. Daarnaast staat Vortex bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid: de producten zijn praktisch en comfortabel in gebruik. Bovendien zijn de kijkers van Vortex weerbestendig en duurzaam.

Wanneer kunt u een Vortex product gebruiken?
Aangezien het assortiment zo breed is, kan een product van Vortex tijdens verschillende activiteiten van pas komen. Waar moet u dan aan denken? Een Vortex verrekijker kan bijvoorbeeld uw beste vriend worden als u op reis of zelfs op safari gaat. Ook tijdens een vakantie op het water kunt u deze goed gebruiken. Een Vortex spotting scope kunt u bijvoorbeeld goed gebruiken tijdens het vogelspotten of sterrenkijken. Tot slot kan een richtkijker uw jacht op wilde dieren een stuk eenvoudiger maken.

VIP-garantie

Vortex hecht veel waarde aan goede service en dat ziet u ook terug. Een voorbeeld hiervan is de VIP-garantie die voor de meeste producten uit het assortiment geldt. VIP staat in deze context voor ‘Very Important Promise’. Vortex doet hiermee een belofte aan de koper om de kwaliteit te garanderen. Deze belofte luidt: ‘onvoorwaardelijke levenslange garantie, wat er ook gebeurt, waar het ook gekocht is’. De meeste andere merken bieden deze vergaande garantie niet en dat maakt Vortex uniek en de beste keuze.

Betaalbare prijs

Tot slot: hoe zit het met de prijs van de producten van Vortex? Hier zijn niet veel woorden voor nodig: de prijs hoeft voor niemand een belemmering te zijn. Vortex staat niet alleen voor gebruiksvriendelijke en duurzame producten van hoogwaardige kwaliteit, maar ook voor een betaalbare prijs. Het assortiment is zeer ruim en bevat in iedere prijsklasse verschillende producten. Kortom: ook wat de prijs betreft kan iedereen bij Vortex slagen. Bekijk het aanbod van Vortex.