De YFII is het ideale cadeau in de decembermaand en is perfect onder de kerstboom. 

De vernieuwde Kowa Verrekijker YFII 6x30 is een porro verrekijker die u een geweldige kijkervaring geeft. Wilt u op afstand observeren in stadions, gaat u op safari of wilt u juist in slechte weersomstandigheden kijken? Met de Kowa YFII 6x30 maakt het niet uit wat u wilt observeren, of in welke omstandigheden! De verrekijker is volledig waterdicht, beschikt over een multi-coating en heeft een gezichtsveld van maar liefst 140 m (op 1000m). De YFII-serie vertegenwoordigt de perfecte balans tussen retro design en moderne functionaliteit.  

De Kowa YFII 6x30 is een verrekijker uit de YFII-serie van Kowa. De lenzen zijn vervaardigd uit hoogwaardig eco-glas en zijn volledig multicoated. Dit zorgt ervoor dat lichttransmissie, kleurdefinitie, helderheid en contrast altijd optimaal zijn. Tevens zijn de lenzen voorzien van de Kowa Repelling (KR) lenscoatings en is de porro verrekijker 100% waterdicht.

Technologie

De Kowa Repelling technologie voorkomt dat vet, vloeistof en vuil zich ophopen op het oppervlak waardoor het reinigen veel eenvoudiger wordt. Deze KR-technologie vermindert ook het risico op krassen op de kwetsbare lensoppervlakken, omdat er minder druk uitgeoefend hoeft te worden om vuil te verwijderen. Doorat de Kowa YFII 6x30 volledig gevuld is met stikstofgas kan deze porro verrekijker alle temperatuurschommelingen aan zonder dat de lenzen aan de binnenkant beslaan.

Scherpstellen

Het scherpstellen van de Kowa YFII 6x30 gaat zeer eenvoudig door het centrale scherpstelwiel dat zeer goed te hanteren is. Onder het rechter oculair is een grote dioptrie-instelring met een speciale groef om extra grip te geven tijdens het gebruik. Hierdoor kan de verrekijker nauwkeurig worden scherpgesteld en aangepast aan de individuele gebruiker om een helder en scherp beeld te geven.

Kijkveld

De YFII 6x30 van Kowa heeft met 140 meter op 1000 meter een extreem breed kijkveld. Hierdoor kan een groot veld geobserveerd worden vanuit één positie. Dit levert een aangenamere kijkervaring op.

Statiefaansluiting

Doordat de YFII serie is voorzien van een statiefaansluiting kan met behulp van de optionele Kowa statiefadapter (zie optionele accessoires) de porro verrekijker op een statief geplaatst worden.

Bestel de Kowa Verrekijker YFII 8x30 of de Kowa Verrekijker YFII 6x30