Search Site
WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk
  • Gratisverzending > € 50,-
   daaronder slechts € 5,95
  • Vóór 15.00 uur besteld
   = morgen in huis
  • Achteraf betalen
   Kopen zonder risico
  • Retour 
   binnen 30 dagen
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Deze tweede generatie spotting scopes uit de Pirsch Serie zijn allemaal voorzien van de nieuwe UR-coating. Deze speciale coating zorgt voor een betere lichttransmissie en geeft daardoor ook bij moeilijke lichtomstandigheden een helder beeld. Bovendien is het prisma voorzien van een phase-coating die zorgt voor meer contrast in het beeld. Samen met de waterdichte en met stikstof gevulde behuizing en de niet-reflecterende behuizing kunnen natuurwaarnemers in alle weersomstandigheden deze kijker inzetten. 

Lees meer
Geplaatst in Spotting scope door Klaas Oostendorp

Geen zaterdaglevering (04-04-2020) België deze week

vrijdag 3 april 2020 13:50:06 Europe/Paris

DPD gaat zaterdag 04-04-2020 niet in België leveren, de pakketten die vandaag verstuurd worden naar België worden pas maandag bezorgd.Lees meer
Bij aankoop van een Genesis XD 10x33 ontvangt u tijdelijk een SV25 8x25 gratis.Lees meer
Geplaatst in Verrekijker door Klaas Oostendorp

Verrekijker voor dag en nacht

dinsdag 7 augustus 2018 11:15:28 Europe/Paris

Wilt u uw verrekijker niet alleen overdag gebruiken, maar ook als de zon eenmaal ondergegaan is? Dan heeft u een verrekijker nodig die geschikt is voor het gebruik in de nacht. Deze verrekijker wordt ook wel een nachtkijker genoemd. Op deze pagina leest u meer over de nachtkijker.

Lees meer
Geplaatst in Verrekijker door Klaas Oostendorp

Verrekijkers voor vissers

dinsdag 7 augustus 2018 11:02:31 Europe/Paris

Bent u regelmatig aan de waterkant te vinden en wilt u uw vistripjes nog succesvoller maken? Dan heeft u een goede verrekijker voor vissers nodig. Op deze pagina leest u waarom een verrekijker handig is bij het vissen en waar u op moet letten als u een verrekijker aan wil schaffen voor uw vistripjes.

Lees meer
Geplaatst in Verrekijker door Klaas Oostendorp

Belangrijk bij verrekijkers!

zaterdag 14 april 2018 08:37:44 Europe/Paris

Wil je een verrekijker gaan kopen? Dan is het goed om aan meerdere zaken aandacht te schenken. Het is goed om natuurlijk te weten welke zaken van belang zijn. We bespreken in dit artikel graag alle belangrijke getallen en cijfers met je. Je weet dan precies waar men het over heeft. Je bent na dit artikel al bijna een verrekijker expert! Gewoon even goed lezen dus wanneer je een nieuwe verrekijker wilt gaan kopen.

Lees meer
Geplaatst in Verrekijker door Klaas Oostendorp

Welke verrekijker voor vogels kijken?

zondag 21 januari 2018 01:33:00 Europe/Paris

Hoe vogels spotten?Vogels spotten is voor velen al jaren een geliefde hobby. Wilt u de prachtige vogels ook graag in hun natuurlijke omgeving bekijken? Dan is een geschikte verrekijker een onmisbaar attribuut. Verrekijkers zijn er in allerlei formaten en prijsklassen. Welke verrekijker is het meest geschikt voor vogels spotten? Hieronder zetten we een aantal aspecten op een rij en worden enkele modellen ter voorbeeld vermeld.

Lees meer
Geplaatst in Verrekijker door Admin Admin

Welke telescoop voor kinderen kopen

maandag 11 januari 2016 23:22:49 Europe/Paris

Een telescoop geeft een blik op andere werelden en als je geluk hebt kun je zelfs het maanmannetje zien zwaaien. Met behulp van een telescoop breng je de maan, sterren en planeten dichtbij. Een boeiende ervaring voor kinderen van alle leeftijden. 

Lees meer
Geplaatst in Telescopen door Admin Admin

Zo kiest u de juiste verrekijker

zaterdag 21 maart 2015 23:48:00 Europe/Paris

Welke verrekijker koop ik?

U wilt graag een verrekijker aanschaffen, maar wat is een goede verrekijker? Welke verrekijker kopen voor uw beoogde doeleinde? Hieronder volgt uitleg over de werking van de kijker, de diverse soorten en verduidelijking van de belangrijkste begrippen en technische termen om u te helpen de juiste verrekijker te kiezen.

Lees meer
Geplaatst in Verrekijker door Admin Admin

Hoe kiest u een spotting scope ?

zaterdag 21 maart 2015 07:00:00 Europe/Paris

Een spotting scope is een draagbare telescoop die is ontworpen voor het observeren van de natuur. Het is een opmerkelijk instrument dat geliefd is bij vele vogelspotters, jagers, schutters en natuurobserveerders. Met een scope kunt u over grote afstanden kijken en details waarnemen die bijna niet te zien zijn met een verrekijker. In dit artikel vindt u de belangrijke kenmerken waarop u op moet letten bij het kopen van een spotting scope.

Lees meer
Geplaatst in Verrekijker door Admin Admin
Pagina:
 1. 1
 2. 2