Search Site
WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk
  • Gratisverzending > € 50,-
   daaronder slechts € 5,95
  • Vóór 15.00 uur besteld
   = morgen in huis * 
  • Achteraf betalen
   Kopen zonder risico
  • Retour 
   binnen 30 dagen
  • Bezoek ook 
   Jachtkleding.be
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Tips voor een goede microscoop

donderdag 17 september 2020 09:58:14 Europe/Paris

De meeste mensen hebben op de middelbare school wel eens een microscoop gezien, of zelfs gebruikt. Met dit instrument kunt u een hele nieuwe wereld bekijken die met het blote oog verborgen blijft. Zo kunt u bacteriën en schimmels aanschouwen, maar u kunt ook bladeren van planten tot in detail zien. De microscoop is er in verschillende soorten en maten, variërend van huis-tuin-en-keukenmicroscopen tot zeer professionele microscopen voor een specifiek doel (bijvoorbeeld het onderzoeken van bloed). Als u er zelf één wilt aanschaffen, is het van belang dat u zich eerst goed laat informeren over de verschillende mogelijkheden.

Lees meer
Geplaatst in Microscoop door Klaas Oostendorp

Tijdelijk gratis neopreen-tas bij de TSN-501 van Kowa!

vrijdag 4 september 2020 09:08:32 Europe/Paris

Profiteer nu van extra inkoopvoordeel op de TSN-501 van Kowa! Tijdelijk ontvangt u een grijze neopreen-tas cadeau.

De TSN-501 van Kowa is een compacte spotting scope. De spotting scope is licht van gewicht en beschikt over een vergroting van 20-40x. Het kwalitatief hoogwaardige objectief van 50mm heeft multi-coated lenzen. De behuizing is van polycarbonaat en volledig waterdicht. Door een vulling van dry nitrogen gas zal de TSN-501 niet beslaan.

Lees meer
Geplaatst in Spotting scope door Klaas Oostendorp

Alles over de nachtkijker

zaterdag 15 augustus 2020 16:44:24 Europe/Paris

Waar sommige dieren goed kunnen zien in het donker, kunnen mensen dit niet. Althans, zij kunnen dit niet zonder hulpmiddel. De nachtkijker is het hulpmiddel dat het voor mensen wel mogelijk maakt om in het donker te kunnen waarnemen. Kort gezegd is het een verrekijker die u niet alleen in het licht, maar ook in het donker kunt gebruiken. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn als u wilt jagen in het donker. Hieronder vindt u meer informatie over de werking en de verschillende soorten van de nachtkijker.

Lees meer
Geplaatst in Nachtkijker door Klaas Oostendorp

Kowa Spotting Scope en Verrekijker voor onderweg

woensdag 12 augustus 2020 10:41:23 Europe/Paris

Kowa On the Road kit

De Kowa On the Road kit is de ideale kit voor onderweg. Of je nu een stad bezoekt of een wereldreis, de compacte Kowa TSN-501 Spotting scope en Kowa SV25 8x25 verrekijker mogen niet ontbreken. De spotting scope weegt maar liefst 400 gram terwijl de verrekijker met  260 gram zonder problemen gedragen kan worden. 

In deze voordelige set zijn zowel de verrekijker als de spotting scope uitgerust met een beschermtas.

Lees meer
Geplaatst in Verrekijker Spotting scope door Klaas Oostendorp

De Konus verrekijker Explo 10x25 is een zeer voordelige verrekijker met robijnrode coating. Compleet geleverd met tas en accessoires. 

Lees meer
Geplaatst in Verrekijker door Klaas Oostendorp

Er is geen manier om succes te garanderen op een westerse jacht, maar het hebben van de juiste spotter is ongeveer zo dicht als je kunt komen. Onze nieuwe lijn Diamondback® HD spotters geeft u alle kracht en HD-helderheid die u nodig heeft om u te concentreren op de sensatie van uw jacht.

Lees meer
Geplaatst in Spotting scope door Klaas Oostendorp

De telescoop: soorten met voor- en nadelen

vrijdag 24 juli 2020 09:54:49 Europe/Paris

Als u geïnteresseerd bent in de sterrenhemel en deze graag eens van wat dichterbij zou willen bekijken, is een telescoop misschien wel wat voor u. Het principe van de telescoop is simpel: u kijkt door een buis met een lens erachter en de sterren zijn opeens een stuk dichterbij. De werking van een telescoop is echter niet simpel en is ontstaan uit een ingewikkeld natuurkundig denkproces. Hieronder leest u meer over verschillende soorten telescopen en hun werking.

Lees meer
Geplaatst in Telescopen door Klaas Oostendorp

Konus Maksutov-Cassegrain Telescoop Motormax-90 90/1200

vrijdag 24 juli 2020 09:51:20 Europe/Paris

De Konus Motormax-90 is een compacte maksutov-cassegrain telescoop. Dit wil zeggen dat de telescoop gebruikmaakt van zowel spiegels als lenzen. De volgmotor zorgt ervoor dat het object in de ruimte automatisch wordt gevolgd. De Motormax-90 telescoop heeft een vergroting van 20x tot 180x. Observeer planeten en kometen, zoals de maan en saturnus.

Lees meer
Geplaatst in Telescopen door Klaas Oostendorp

Alle begrippen die u moet kennen over de verrekijker

woensdag 15 juli 2020 10:16:35 Europe/Paris

Als u een verrekijker wilt aanschaffen is het van belang dat u onderzoek doet naar de opties die u heeft. Er bestaan kijkers in verschillende soorten en maten met zeer uiteenlopende prijzen. Bij dit onderzoek loopt u waarschijnlijk ook tegen de nodige ingewikkelde technische termen aan. Aan het principe van een verrekijker ligt immers ook een ingewikkeld natuurkundig proces ten grondslag. Natuurlijk hoeft u dit natuurkundige proces niet geheel te begrijpen, maar het kan wel handig zijn om een aantal veel voorkomende technische termen te kennen. Daarom volgt hieronder een uitleg van een aantal belangrijke vaktermen.

Lees meer
Geplaatst in Verrekijker door Klaas Oostendorp

Alles wat u moet weten over de spotting scope

donderdag 9 juli 2020 22:32:53 Europe/Paris

Wanneer u een voorwerp in de verte nog beter wilt bekijken dan uw verrekijker u toestaat, bent u waarschijnlijk wel geïnteresseerd in een spotting scope. Deze heeft namelijk een nog sterkere vergroting dan de meeste verrekijkers. Met de spotting scope kunt u niet alleen het overvliegende vliegtuig goed zien, maar zelfs de helderblauwe ogen van de piloot. Hieronder vindt u meer informatie over dit handige instrument.Lees meer
Geplaatst in Spotting scope door Klaas Oostendorp
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4