Search Site
WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk
  • Gratisverzending > € 50,-
   daaronder slechts € 5,95
  • Vóór 15.00 uur besteld
   = morgen in huis * 
  • Achteraf betalen
   Kopen zonder risico
  • Retour aanmelden binnen 14 dagen na ontvangst  *
  • Geen e-mail?. Check de SPAM-filter.

Betaalmogelijkheden Verrekijkergigant.be

Welke betaalmogelijkheden biedt de VerrekijkerGigant aan?

Mister Cash/Bancontact: Veilig betalen via het internetbankieren van uw eigen bank.

Bankoverschrijving: Bij het selecteren van deze optie bij het afrekenen, worden onze bankgegevens getoond. Tevens staan deze gevens ook vermeld op de factuur die U ontvangt via mail. Gebruik deze gegevens voor de betaling.

Paypal: Veilig betalen met uw eigen Paypal Acount

Creditkaart: Veilig betalen met uw visa of master card.

iDEAL: Veilig betalen via internet bankieren van uw eigen bank.

Afterpay: Veilig achteraf betalen tot 14 dagen na uw aankoop. (voor prive aankopen NL & BE)


De Betalingen lopen allemaal via onze betalingsprovider Sisow. Hierdoor is een snelle en veilige betaling gegarandeerd.


Wordt de bestelling bij iedere betaalmogelijkheid even snel geleverd bij de verrekijkerGigant ?

Bestellingen betaald via Mistercash, Paypal en Creditkaart, iDeal Afterpay worden direct geleverd. Voor 15.00 besteld, in 1 werkdag in huis. Bestellingen betaald via overschrijving worden geleverd nadat het bedrag op onze rekening is bijgeschreven. Een betaling via overschrijving duurt meestal 2 werkdagen. * Afwijkende levertijd Steiner, Nikon, Vanguard en Pentax: levertijd 24 uur (indien op voorraad). Voor 10.00 uur besteld binnen 24 uur geleverd. *Levenhuk: Voor 15.00 uur besteld geleverd binnen 2 tot 3 dagen.


Hoe werkt betalen middels bankoverschrijving bij de VerrekijkerGigant ?

U kiest in het bestelproces voor "bankoverschrijving", in het scherm ziet U alle onze betaalspecificaties voor de overschrijving. Deze kunt u tevens ook terugvinden op de factuur die U ontvangt, per e-mail, nadat U de bestelling heeft geplaatst. U kunt daarna in alle rust de betaling overboeken. Let er op dat U bij het overboeken uw tevens uw ordernummer vermeldt, zodat wij deze kunnen koppelen aan uw bestelling!


Hoe werkt Achteraf betalen via Afterpay bij de Verrekijkergigant ?

Wij bieden u gratis de mogelijk om uw bestelling achteraf te betalen, zo loopt u geen enkel risico en betaalt u pas wanneer u 100% tevreden bent over het bestelde product. Achteraf betalen is beschikbaar voor Nederlandse en Belgische klanten voor prive aankopen. Heeft u nog nooit eerder betaald via Afterpay dan is het maximum aankoop bedrag 500,- euro, bent u gekent bij Afterpay dan kunt u achteraf betelan tot een bedrag van 750,- euro. U ontvangt achteraf een factuur per mail welke u binnen 14 dagen dient te betalen.

AfterPay voert voor VerrekijkerGigant het volledige achteraf betaalproces uit. Als u tijdens het afrekenen voor de betaalmethode "AfterPay - Achteraf betalen" kiest dan wordt aanvullend uw geboortedatum, geslacht en telefoonnummer gevraagd. Als uw gegevens volledig zijn ingevuld dan kunt u uw bestelling voltooien door op de knop "plaats bestelling" te klikken. U ziet dan direct of uw verzoek om achteraf te betalen is geaccepteerd is niet.


Uw bestelling wordt geaccepteerd, wat kunt u verwachten van de VerrekijkerGigant ?

Uw bestelling is direct geslaagd en u ontvangt hiervan een bevestiging via e-mail. Wij gaan er voor zorgen dat uw bestelling binnen de aangegeven levertijd bij u wordt bezorgd en u ontvangt per e-mail een factuur van AfterPay. Indien u tevreden bent over uw bestelling dan heeft u 14 dagen de tijd om deze factuur te betalen via bijvoorbeeld Mistercash of een directe overboeking via de bank, de uiterlijke betaaldatum staat ook aangegeven op deze factuur. Mocht u niet tevreden zijn over uw bestelling dan heeft u 14 dagen de tijd om de bestelling naar ons te retourneren. Als uw retourzending is ontvangen en gecontroleerd zullen wij de factuur via AfterPay annuleren en hoeft u deze niet langer te betalen, u hoeft dus alleen te betalen als u tevreden bent over uw bestelling.


Uw bestelling wordt niet geaccepteerd door AfterPay? Wat kunt u nu doen?

Doordat AfterPay een strikte controle uitvoert kan het helaas voorkomen dat om diverse (tijdelijke) redenen uw bestelling niet geaccepteerd wordt. Voor informatie hierover kunt u het beste contact opnemen met de klantenservice van AfterPay, zij kunnen u informeren over de reden van weigering en eventueel de blokkering opheffen. Aan de acceptatieprocedure kunnen wij zelf helaas niets veranderen, ook kunnen wij de reden van de weigering niet inzien. U kunt de bestelling nog altijd wel plaatsen door de kiezen voor een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen over deze betaalmethode ook altijd contact met AfterPay opnemen. Meer informatie over afterpay Belgie, klik hier.