Search Site
WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk
  • Gratisverzending > € 50,-
   daaronder slechts € 5,95
  • Vóór 15.00 uur besteld
   = morgen in huis * 
  • Achteraf betalen
   Kopen zonder risico
  • Retour 
   binnen 30 dagen
  • Bezoek ook 
   Jachtkleding.be

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 •  

  Vóór 15:00 besteld, morgen in huis

  Gratis verzending - Eenvoudig retourneren

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Microscopen 

Wilt u graag een microscoop kopen voor een specifieke branche of toepassing? Bij ons kunt U microscopen kopen voor iedere toepassing.Of U nu beginner bent of een gevorderd gebruiker, Bij VerrekijkerGigant is de microscoop te vinden om uw hobby of beroep goed uit te kunnen oefenen.

Microscopie als hobby of voor professioneel gebruik

Met een microscoop kunt U de allerkleinste dingen dichterbij halen. Wie herinnert zich niet de lessen biologie, waarin U de wonderlijke wereld van een stukje ui bestudeerde? Het bekijken van vondsten uit de natuur, bijvoorbeeld van blaadjes, bloemknoppen, stuifmeel of de kleinste organismen die er bestaan doet een wonderlijke wereld opengaan. Het gebruiken van een microscoop is dan ook niet alleen weggelegd voor wetenschappers (biologen, medici, forensisch onderzoekers) maar ook voor hobbyisten. Met dit apparaat ontdekt u de wereld op een andere manier.

Soorten microscopen

Natuurlijk bestaat microscopie in vele soorten en maten. De keuze die u maakt hangt af van het gebruiksdoel. Wilt u er planten en insecten mee gaan bestuderen, of heeft u een postzegel- of muntenverzameling die U nader wilt bekijken? Ook karpers, gesteente of mineralen vereisen een ander model. Die verschillen uiten zich bijvoorbeeld in het soort kop dat op de microscoop zit. Dat kan uiteenlopen van een monoculair tot een binoculair, trinoculair, draaibaar of LCD-kop. Ook de vergroting en natuurlijk de prijs verschillen sterk.

Een microscoop kopen bij VerrekijkerGigant

Wilt u iets nader onderzoeken? Of U nu een beginner, gevorderd of professional bent, bij VerrekijkerGigant vindt U geschikte microscopen om te gebruiken bij uw hobby of om als professional in te zetten. Zet uw eisen eens op een rijtje: Wat wilt U precies gaan bekijken? Wat is uw budget?, Hebt U al ervaring met microscopie?, Hebt u de voorkeur voor een specifieke kop of merk? 

Een microscoop kopen voor een scherpe prijs, die U niet teleurstelt bij het beoefenen van uw hobby of beroep vindt U bij VerrekijkerGigant.